Избираме любимо дърво в конкурса „Дърво с корен 2017“

Публикувано:
19:00ч / 27.10.2017г
Брой прочитания:
193
Брой коментари:
0
На 31 октомври приключва гласуването за избор на любимо и на най-интересно вековно дърво в двете категории на конкурса „Дърво с корен 2017“.
Всички приятели на природата могат да се запознаят с най-вълнуващите истории и дървета в конкурса, избрани от журито за участие във втория етап, който ще излъчи и участника от България в конкурса „Европейско дърво на годината“ през 2018 г.

Той ще бъде избран измежду 10-те дървета в категория „Дърво с корен 2017“ чрез най-много събрани гласове.

Други 3 прекрасни дървета в категория „Вековните дървета говорят“ ще определят кое е най-интересното вековно дърво, отново с помощта на гласовете на разгледалите историите и посочили впечатлилото ги най-много.

Страницата за гласуване в двете категории се намира на адрес: goo.gl/PE6eHh
След като подадете глас за избрано дърво трябва да го потвърдите чрез изпратената по ел.поща връзка. Само така той ще бъде признат и отчетен.

През последните 4 дни от гласуването броят на подадените гласове ще бъде скрит, за да запазим елемента на изненада при обявяване на победителите през декември тази година.

Споделете с близки и приятели и помогнете да популяризираме тези прекрасни дървета и техните истории, и да изберем любимците в двете категории!
Всички те заслужават повече хора да научат за тях и да не пропускат да се отбият и ги посетят при пътуванията си сред красивите български градове и природа.

Източник: Фондация ЕкоОбщност