Концерт #ИзползвайГласаСи с участието на DARA, Прея, Dara Ekimova и Тино

Публикувано:
15:08ч / 18.04.2024г
Брой прочитания:
168
Брой коментари:
0

На 19 април 2024 г., петък, от 20:30 ч. в Club Mixtape5 Бюрото на Европейския парламент в България организира концерт #ИзползвайГласаСи в подкрепа на кампанията за изборите за Европейски парламент на 9 юни.

На сцената на Club Mixtape5 в петък, 19 април, ще излязат Дара, Прея, Дара Екимова и Тино в подкрепа на кампанията за европейските избори#ИзползвайГласаСи. Водещ ще бъде Митко Павлов. Кампанията на Европейския парламент #ИзползвайГласаСи е институционална и нейната основна цел е да насърчи по-високата избирателна активност на европейските избори на 9 юни.
Концертът е с ВХОД СВОБОДЕН, като поради ограничените места е необходима регистрация на адрес: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Concert19042024. Регистрацията ще бъде прекратена предсрочно при запълване на капацитета на клуба.
Посетители под 18-годишна възраст ще бъдат допускани в клуба само придружени от родителите си или с декларация за придружител по образец в съответствие с Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места.
Събитието е отворено за медиите.
Допълнителна информация:
Дата и час на събитието: 
19 април 2024 г., петък, от 20.30 часа, клубът ще отвори врати от 19.30 ч.
Адрес: Club Mixtape5, голяма зала (А-side), в подлеза на НДК откъм градина Баня Лозенец.
Регистрация: регистрация може да бъде направена на адрес https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Concert19042024. Регистрацията ще бъде прекратена предсрочно при запълване на капацитета на клуба.
Кампанията #ИзползвайГласаСи
От 6 до 9 юни стотици милиони граждани от държавите членки на ЕС ще изберат новите членове на Европейския парламент за следващите 5 години. Като европейци сме изправени пред множество предизвикателства: от миграцията до промените в климата, от сигурността и отбраната до защитата на принципите на правовата държава. Демокрацията и Европейският съюз не са даденост – ние сме тези, които задаваме посоката на развитието им. Този път не е достатъчно да се надяваме на по-добро бъдеще – този път всички ние трябва да поемем отговорност, за да може то да се осъществи!  
Колкото повече хора гласуват, толкова по-силна става демокрацията. Кампанията #ИзползвайГласаСи е институционална и надпартийна. Целта ѝ е да повиши избирателната активност на европейските избори, които в България ще се проведат на 9 юни. 
Европейски избори на 6-9 юниКак да гласувамеКакво прави Европа за мен

Източник: Европейски парламент