Трупата на Caminanates Danza, Испания, ще гостува на „Алма Алтер“

Публикувано:
14:40ч / 10.10.2022г
Брой прочитания:
150
Брой коментари:
0

Международният театрален фестивал „Алтер Его“ 2022 от 10 до 14 октомври е единственият фестивал за съвременен пърформънс, който се играе при вход свободен. Той се провежда за първи път през 2009 г. и е бил домакин на над 50 спектакъла от 25 различни страни. Фестивалът се подкрепя от Министерството на културата на Република България, Студентският съвет на Софийския университет „Св. Климент Охлидски“ и Европейският корпус за солидарност. В програмата до края на седмицата можете да гледате представления от Испания, Чехия, Южна Корея, Полша и САЩ.

Утре, 11 октомври, от 19.30ч. в Театър-лаборатория „Алма Алтер“ ще гостува трупата на Caminanates Danza, Испания, със спектакъла „Благословена рутина“. За да си запазите място поради ограничения капацитет на залата, използвайте телефон 0896195657 или имейл на almaalter@yahoo.com.

Уморени ли сте от цикли и рутинни процедури? Някакво разочарование от очакванията, които сте имали в живота си? Пригответе се, защото вероятно в бъдеще ще копнеете и желаете това непоносимо ежедневие. Двама напрегнати герои в трагикомедиен тон и в постоянно разочарование от настоящето ни показват как капаните на паметта процъфтяват; идеализиране на взаимоотношенията и нашите спомени.

Повече информация за артистите https://www.caminantesdanza.com/