“Аламинут” излиза на сцена

Публикувано:
16:19ч / 04.12.2018г
Брой прочитания:
400
Брой коментари:
0

Аламинут“ е най-популярното скеч-шоу в българския ефир. Актьорите привличат аудиторията най-вече с изпълненията на своите авторски скечове. Освен познатите имена от телевизионния екран: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев – Наката, в сценичното шоу участват и младите им колеги Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков от Театрално-музикален център, танцовата формация на Арт академия “Балкани” и оркестър. 

Целият този екип, в реално време, пред очите на публиката, се превъплъщава в хаотично-динамичен мравуняк, по-известен като… „Телевизията“. Всичко това е съпътствано с куп недоразумения, гафове, недомислици и много смях! Още с влизането си в салона зрителите се потапят в типичната атмосфера на „телевизионното студио“. Разбира се, в този постоянен, но организиран хаос, преминаващите през сцената герои са най-разнообразни – като започнем от бизнесмени, работници и секретарки, минем през селяни, мафиози и министри, и стигнем до „готвачите от Аламинут“.

И всичко това – поднесено с богат коктейл от светлини, музика и танци! Публиката искрено се смее както на агравираните недомислици, така и на неадекватните абсурди от собственото ни ежедневие. В този спектакъл има само… чист български хумор! 

Само на 5 и 6 декември от 19.00 ч. в Нов Театър – НДК!

Източник: Аламинут