Кандидатстване по програма „Творческа Европа“ 2021-2027 г.

Публикувано:
08:50ч / 12.03.2021г
Брой прочитания:
391
Брой коментари:
0
Eлектронните кандидатури (E-Grants) ще бъдат начинът за кандидатстване и получаване на подкрепа в новата програма на „Творческа Европа“.

Понастоящем правното основание на програмите за 2021-2027 г. (в т.ч. и „Творческа Европа“) и мандатът на Агенцията се договарят от Европейската комисия с Европейския съвет и Европейския парламент. EACEA ще започне да публикува новите конкурсни покани едва след приключване на тези преговори.

Очакваме публикацията на новото поколение конкурсни предложения в близко бъдеще и с нетърпение очакваме да получим вашите кандидатури.

Моля, обърнете внимание, че всички нови конкурсни покани ще бъдат публикувани във Funding & Tender Opportunities Portal (F&TP), както и на нашия сайт.

Запис на проведеното представяне на новата електронна платформа по време на Европейския филмов пазар в Берлин на 3-ти март можете да видите тук:

Инициативи, подкрепени от МЕДИА с наближаващ краен срок

Art Cinema = Action + Management

CICAE (Международна конфедерация на арт кината) предлага участие в 18-тото издание на Art Cinema = Action + Management. Осемдневен тренинг на професионалисти, работещи в артхаус кината.

Това е чудесна възможност за мениджъри на киносалони професионалисти от областта на кинопоказа от цяла Европа да обменят опит и успешни практики за това как успешно да управляват арт кинo.

Събитието ще се проведе от 30 август до 5 септември 2021 година на остров Сан Серволо, Венеция (Италия).

Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2021 г.

Повече информация за програмата можете да намерите тук.

Brussels Co-Production Forum

Копродукционният форум, в рамките на Международния филмов фестивал в Брюксел, е инициатива, която има за цел да подкрепи обещаващи игрални филми в процес на развитие и да ги свърже с потенциални партньори.

Събитието ще се проведе за пети път през 2021 г., на датите 29 и 30 юни.

Крайният срок за кандидатстване е 11 април 2021 г.

Повече информация за събитието можете да намерите тук.

TFL Fanzine

TFL Fanzine представлява полезно ръководство, което ще Ви помогне да се ориентирате из вселената на TFL и да намерите най-подходящата програма за Вас.

Можете да намерите наръчника тук.