Национална хорова инициатива „България пее” 2017

Публикувано:
16:31ч / 27.02.2017г
Брой прочитания:
476
Брой коментари:
0

На 21, 22 и 23 април 2017 г. по инициатива на Български хоров съюз и със съдействието на българските общини, читалища, хорове, диригенти и хористи, за втора поредна година ще се проведе Националната хорова инициатива „България пее”.

Призоваваме всички български хорове да се включат в инициативата, организирайки в дните на кампанията свои концерти, по възможност в обединение с други хорови състави. Тази година мотото отново е „Заедно”, с акцент „Да подкрепим българската музика”. Нека зазвучи колкото е възможно повече българска хорова музика!

Нека покажем, че хоровото изкуство е важна част от културата на България!

Писма за подкрепа на Инициативата вече са разпратени до българските общини! Ако те някъде не са достигнали, моля сигнализирайте ни! „България пее” разполага със свое лого и запазена визия, интелектуална собственост на БХС. Призоваваме Ви те да бъдат включени в афишите на концертите!
Изпращаме Ви като приложени файлове Регламент, Описание на инициативата, Постер и Лого на Националната хорова инициатива „България пее” 2017. Очакваме обратна връзка с Вас за подготвяните концерти до 20 март 2017 година на и-мейла на БХС: bgchoirunion@gmail.com

В Първата национална хорова инициатива се включиха 158 състава от 33 града. Нека ЗАЕДНО покажем, че можем повече и че хоровото изкуство е пъстро, обединяващо и въздействащо!

Родна песен нас навек ни свързва!
Управителен съвет на Български хоров съюз

РЕГЛАМЕНТ тук

ОПИСАНИЕ тук

ПОСТЕР тук

ЛОГО тук

Източник: Български хоров съюз