Подарете си незабравим фотографски спомен от Виена с помощта на съвремнните технологии

Публикувано:
16:25ч / 26.07.2023г
Брой прочитания:
108
Брой коментари:
0

Гостите на прочутата Дунавска кула във Виена, от която се разкрива прекрасна гледка към целия град, отскоро имат възможността да си направят снимка според собствените си желания с помощта на най-модерните технологии. Там те имат могат да експериментират, като комбинират изображения и различни фонове на снимката.

Дунавската кула © Christian_Lendl

Във фотопунктовете за автоматични снимки на Дунавската кула всеки може лесно и без усилие да си направи неограничен брой снимки и след това, като на игра, да комбинира с с желания фон – без всякакви приложения, които трябва да сваля. Без значение колко хора, независимо дали като двойка, с цялото семейство или с приятели! А ако децата ви искат снимка с различен фон? Няма проблем! Създайте своята оригинална снимка за спомен според собствените си идеи и желания. По този начин получавате точно този сувенир, който искате и който наистина си заслужава да имате и да покажете – много лесно и напълно автоматично.

Как да си направим креативна снимка?

Отидете до един от фотопунктовете, застанете пред екрана и оставете той да ви снима. Изберете желаните пози и фон на големия сензорен екран. Поставете избора си в кошницата и изберете броя на копията. Плащането става с карта или с мобилен телефон. Фотографите-любители получават разпечатана гланцова снимка, а изображението може да бъде получено безплатно и в дигитален вид на електронна поща или с QR-код на мобилен телефон.

Дунавската кула – най-високият символ на Виена

Дунавската кула (Donauturm) е наблюдателна и радиокула в Дунавския парк във Виена. Това е най-високата кула във Виена и втората по височина в Австрия. Наблюдателната площадка се намира на височина от 150 метра, към която водят 2 асансьора, изкачващи се дотам за 35 секунди. От площадката се разкрива уникална панорамна гледка към целия град, която включва Дунава, Виенската гора, хълмовете Каленберг и Кобенцл. При добра видимост погледът на посетителите може да стигне на разстояние до 80 километра. Интерактивните екрани предлагат виртуална обиколка на цялата кула на пет езика. Показани са и основните забележителности на града и околностите му. Остъклената вътрешна тераса е отворена през цялата година, независимо от климатичните условия. Дунавската кула е отворена за посетители от понеделник до неделя от 10:00 до 22:30 часа. Цената на билетите е 18 евро за възрастни, 14,40 евро за пенсионери, а за деца 10,80 или 5,40 евро, в зависимост от възрастта им. Този разпознаваем символ на града, висок цели 252  метра, приема годишно 420 000 посетители.

Източник: ВХ Интернешънъл сървисиз ГмбХ