Предстои премиера на впечатляващ норвежкия роман

Публикувано:
16:43ч / 27.03.2017г
Брой прочитания:
268
Брой коментари:
0

Премиерата на българското издание на романа „Агнес в леглото” от скандинавската кралица на модерната женска проза Хайди Линде (изд. „Изида“) ще се състои в подходяща обстановка. Елитният магазин за дамска мода „Angel Fashion” в ЦУМ (партер), който предлага колекциите на водещите български марки „Етере“, „Амадеа“, „Тони-М“, „Negative“, „Avalin“, „Kovels“, „Minerva“, „GM“ и „Arma“, ще бъде домакин на премиерата.

Сред най-новите модели на българските дизайнери книгата ще бъде представена от преводачката Диляна Йорданова. Тя има в биографията си като преводач книги на едни от най-популярните скандинавски автори – Том Егеланд и Хайди Линде. Другата й страст е музиката, от малка тя свири на пиано и пее, а преди време успешно участва в „Гласът на България“.

Забавен като книгите за Бриджит Джоунс, но по-дълбок – така норвежките критици оценяват романа „Агнес в леглото”. Това е историята на 31-годишната Агнес, която неочаквано е изоставена от мъжа, с който живее, заради друга жена. Тя страда, защото си мисли, че животът и сърцето й са разбити. Но дали действително е така?

Хайди Линде е талантлив автор, който пише интелигентно и топло, а героите й остават за дълго време в душата на читателя.

По време на премиерата (между 19 и 20 ч. на 29 март) както книгата, така и всички облекла в магазин „Angel Fashion” ще се продават със специална отстъпка от цената, което ще бъде специален жест към почитателите на модерния женски роман.

Източник: Издателство "Изида"