Софийската филхармония с подарък за публиката по повод 24 май

Публикувано:
11:29ч / 22.05.2019г
Брой прочитания:
163
Брой коментари:
0

За Деня на славянската писменост и българската култура Софийската филхармония подарява на публиката 30% отстъпка от редовната цена на билетите за концертите на филхармонията в зала България. Отстъпката е валидна за периода 14 май – 24 май при закупуване на билети от касата на залата и от eventim.bg.

С два концерта на самия 24 май ще отбележим най-хубавия български празник. От 12 ч. най-малките ни колеги от Детският филхармоничен хор представят своя годишен концерт, в който ще чуете шедьоври на певческото изкуство, интерпретирани с ентусиазъм и професионализъм. Концертът е под надслов „Върви, народе възродени“, а в програмата са включени произведения от Ал. Текелиев, Б. Бритън, Б. Тричков, Г. Минчев, П. Пипков, П. Ступел, Хр. Недялков. Дирижира Славил Димитров, клавирен съпровод Капка Найденова, хормайстор Милена Яцино.

24май2В 19 ч. музикантите от Софийската филхармонията споделят сцената с филхармония“Пионер“ в празничен концерт, в който ще звучат „Песен“ из „Българска сюита“ на Панчо Владигеров и Симфония N5 от Пьотр Илич Чайковски. На диригентския пулт застава Любомир Денев-син. Концертът е част от програмата на Международния фестивал „Софийски музикални седмици“.

Билети за концертите на Филхармонията можете да закупите от касата на зала „България, туктук и тук.

Източник: Софийска филхармония