София ще има единен фестивален календар

Публикувано:
11:14ч / 07.07.2015г
Брой прочитания:
119
Брой коментари:
0
Българска фестивална асоциация събира на едно място най-интересното от културния живот на столицата!
С подкрепата на Столична община и програма Европа тя започва кампания за единен фестивален календар на град София. Проектът цели създаване на онлайн базиран календар на всички фестивали в столицата, като информацията за тях ще бъде общодостъпна и преведена на английски език.
Моля, попълнете анкетата на следния адрес – https://goo.gl/eIfTLL и ни изпратете снимки на office@bfa.bg. Календарът ще бъде активен на обновения сайт на БФА – http://www.bfa.bg/, не по-късно от средата на август 2015 г.
За тази цел, включването на всеки един от Вас в това проучването е от особена важност. Така фестивалът, който представлявате, ще бъде по-лесно достъпен за широката публика, а и ние от БФА ще можем да разберем повече за актуалните фестивали на София, и дадем по-добра представа на всички вас за цялостната фестивална карта на столицата. Календарът на фестивалите в София ще цели и да се създадат ефективни партньорства, както между събитията в София, така и от страната и Европа, посредством споделяне на данните с Европейската фестивална асоциация.
BFASofia-gerb-baecПроектът се финансира по програма Европа 2015 на Столична община и ще продължи до септември 2015, когато ще бъдат обявени и резултатите от проучването сред фестивалите на София.

Източник: Българска фестивална асоциация