Ден на отворените врати в галерия Vivacom

Публикувано:
14:20ч / 31.01.2024г
Брой прочитания:
199
Брой коментари:
0

“VIVACOM ART HALL Oborishte 5“ за втори път проведе Ден на отворените врати като даде възможност“ гостите да се запознаят с възможностите на пространствата в сградата за организиране на културни събития – изложби, концерти, бизнес вечери, церемонии по награждаване, ревюта и др.

В Деня на отворените врати на разположение за консултация бяха експерти по декорация, техническо обезпечаване на събития, кетъринг, музикални изпълнители – всичко, което съпътства стилните културни прояви. През цялата вечер звучаха изпълнения на талантливите млади музиканти Димитър Бакърджиев (саксофон) и Георги Пейчев (пиано).

Отляво надясно: саксофонистът Димитър Бакърджиев, Илона Григорова – мениджър събития в галерия Vivacom, пианистът Георги Пейчев, артистичният директор на галерия Vivacom Деница Атанасова-Гергова

Освен приятели, с които редовно се срещаме по културните маршрути на София, на събитието имахме удоволствието да направим и нови познанства: с младата художничка Цветелина Бойчева – Лина Бо, с Екатерина Хугасян, директор на фирма за холограмни проекти, която беше оживила атмосферата с холограмни анимации: метаморфози на птици и животни, полет на колибри. Надяваме се, че в бъдеще ще можем да ви разкажем за новите им творчески изяви.

Гергина Дворецка и Екатерина Хугасян

Партньори на събитието бяха: Vip Catering, Esterhasi Catering, МDS (Interactive Bulgaria), Димитър Калиновски (фотограф), Менталина (декор), Димитър Бакърджиев (изпълнение на саксофон), Георги Пейчев (изпълнение на роял), Alita Event (агенция с промоутъри) и Mr.V (Виктор Анчев – DJ)

Текст и снимки: Гергина и Владимир Дворецки

Подробен фоторепортаж може да видите тук.