Дестинация Мароко!

Публикувано:
14:00ч / 12.06.2017г
Брой прочитания:
179
Брой коментари:
0

Възможностите за пътувания до Мароко и до други места по света бяха представени на 7 юни в софийския хотел „Sense“. Почетен гост на събитието беше Н.Пр. г-жа Закиа Ел Мидауи, посланик на Кралство Мароко у нас, която лично разказа за някои от най-привлекателните места в нейната родина, които си заслужава да бъдат посетени. Сред тях важно място заемат „Имперските градове“, наричани така, защото в различни етапи от историята на кралството са били негови столици: Рабат, Мекнес, Фес, Маракеш.

Организаторите на събитието от Welcome Travel представиха и други свои дестинации по света. За аржентинските маршрути, примамливи за туристите, говори посланикът на Аржентина у нас, Н.Пр. Алберто Алфредо Мануел Труеба.

На представянето присъстваха и дипломати от посолствата на Азербайджан и Судан. Тъй като акцентът на събитието беше Кралство Мароко, организаторите представиха откъс от филма, заснет от екип, пропътувал маршрута с „Имперските градове“. Присъстващите на събитието участваха в томбола – спечелилите получиха книга за Мароко през погледа на български журналисти. Голямата награда беше пътуване по програма „Мароко – имперски тур“.

Накрая гостите имаха възможност да се насладят на характерния марокански ментов чай и да опитат марокански сладкиши.

Още снимки от събитието може да видите на страницата на фондация „Европа и светът“ във Фейсбук.

Източник: www.evropaworld.eu