Изложба на Георги Бранев в галерия Сердика

Публикувано:
08:32ч / 29.10.2015г
Брой прочитания:
361
Брой коментари:
0

Той е художник, чиито картини и досега обикалят галериите в Париж и по Лазурния бряг. Той е писател, чиято нова книга „От облак на облак”, очакваме с нетърпение. Той е непретенциозен, въпреки големите си успехи: „Щото тя – сериозността, понякога си е нещо доста вредно.”. Той е Георги Бранев, и ние от галерия Сердика имаме удоволствието да го представим за Вас!

За първи път в България Изложбата „Войнишки реализъм”!

 „Много важно е, това се вижда веднага, че войниците на Дунавския полк не са нито страшни, нито опасни. То и затова никоя държава не  ги наема за своята наемна армия. Но вие смело можете да си купите един, двама, или трима от тях, за да ви пазят от духове, таласъми, върколаци и други подобни, и  да  бранят вашето добро настроение ден и нощ. А ако тези, вече ваши, войници срещнат самодива, те непременно ще я поканят да ви дойде на гости, за да  се радвате заедно на нейната красота.”

Книгата „От облак на облак”, която ще се появи на българския пазар, благодарение на издателство Кибеа, ще бъде представена във вечерта на вернисажа в галерия Сердика.

Ако искате да усетите как бие сърцето на един истински творец, елате при нас!

Не всеки ден ни се отваря възможност да потънем в света на изкуството по такъв вълшебен начин. Да поемем дълбоко въздух и да наситим съзнанието и духа си едновременно с живопис, литература и жива музика.

Изложбата ще бъде открита на 29 октомрви, четвъртък, от 18.00ч в галерия Сердика!

 

Източник: Галерия Сердика