Най-голямото сватбено изложение в България Balkanica 2019 с екзотика от Мароко

Публикувано:
18:22ч / 18.01.2019г
Брой прочитания:
450
Брой коментари:
0

Вече стана традиция в началото на всяка година сватбеното изложение Balkanica Wedding & Honeymoon Expo да привлича интереса на двойките, решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба. За единайсети пореден път Sofia Hotel Balkan ще бъде домакин на събитието, което ще се проведе на 19 и 20 януари 2019 г. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака.

9_MarocoТази година за първи път интересен акцент ще бъде представянето на мароканска сватба с любезното съдействие на Посолството на Мароко в София. Посетителите ще могат да видят уникални ръчно изработени сватбени кафтани, съчетани с бижута и да се докоснат до културата и традициите на тази екзотична страна. Новите колекции булчински рокли ще бъдат представени от осем известни марки и утвърдени модни дизайнери като „Алегра“, Alfa Brides, Mille Bridal, модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазрова, Love Bridal, Victoria Bridal, Ирина Сардарева и „Къща на шапките“.

Изложението Balkanica Wedding & Honeymoon Expo представя чрез водещите компании в сектора на сватбената индустрия широка гама от продукти и услуги, спестявайки ценно време и средства на всички бъдещи младоженци. През 2019 г. повече от 50 фирми с нетърпение очакват да покажат новите си предложения и идеи за сватбата, които отговарят на всяка нужда. Двойките и техните близки ще получат професионална информация и консултация, и до голяма степен ще могат да организират своята свтба в рамките на два дни.

Туристически агенции ще предложат специални пакети за незабравимо сватбено пътешестви до близки и далечни дестинации. Всички посетители ще имат възможността да опитат късмета си като участват в томболата с много подаръци и да се възполват от големите отстъпки, които фирмите ще направят на изложението.

www.balkanicaexpo.com

На снимката към публикацията: Анета Пени с грамотата от Академията за мода, проф. Любомир Стойков и част от моделите, които показаха сватбени рокли по време на пресконференцията за десетото юбилейно издание на Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2018.

Източник: Balkanica Wedding & Honeymoon Expo