Европейски форум на дигиталната икономика в София

Публикувано:
16:18ч / 21.04.2015г
Брой прочитания:
93
Брой коментари:
0

Днес в Парадайс център, София, започна най-големият европейски бизнес форум за дигитална икономика CEEDS’15 by Webit, който ще продължи два дни. Форума откриха заместник-председателят на Европейската комисия, Андрус Ансип, който отговаря за единния цифров пазар, и основателят на събитието Пламен Русев, сериен предприемач и инвеститор в технологични компании.

Представители от най-големите, иновативни и най-успешни фирми, млади предприемачи, инвеститори, политици и топ мениджъри от почти всички индустрии са сред лекторите и посетителите на събитието от цял свят. В програмата са включени лекции на представители на най-иновативните технологични компании в света, които ще споделят своя опит и познания в областта на дигиталната трансформация, “големите данни”, маркетинга, рекламата, онлайн търговията и електронните разплащания, образованието, здравеопазването, социалните мрежи.

Сред основните теми на форума са внедряването на дигиталните технологии в бизнеса, как се управлява успешен бизнес; как се създава и монетизира медийно съдържание, дигитални медии и забавления, ефективен маркетинг, реклама, продажби, иновации и обслужване на клиенти с възможностите, които технологиите предоставят; как бизнесът не само да оцелее, но и да се развие в бъдеще; как се създава по-успешен и обучен екип във фирмата, който да посрещне предизвикателствата на новата дигитална среда. Наред с това десетки инвеститори от фондове от цял свят ще се срещнат със стартиращи компании от Централна и Източна Европа и ще обсъждат възможности за инвестиции в тях – съобщават организаторите на събитието.

Повече информация за него може да намерите в сайта www.webit.bg

 

 

Източник: Global Webit Series Team