Плаж и парти в центъра на Виена

Публикувано:
11:42ч / 01.08.2019г
Брой прочитания:
299
Брой коментари:
0

Лятото в големия град може да бъде нещо много приятно – особено ако сте във Виена. На 2 и 3 август един от най-красивите площади във Виена, Карлсплац, ще се превърне за втора поредна година в истински летен оазис. Прохлада и развлечения ще могат да намерят всички, които са избрали или просто трябва да останат през почивните дни в града.

Празникът ще премине под мотото „Парти в жегата“ и е организиран от общинското транспортно предприятие „Виенски линии“, а посетителите ще дойдат най-вероятно с градския транспорт. Гостите ще могат да се насладят на всевъзможни водни атракции като сърф родео, водна бомба „Микадо”, водни струи и др. На площада ще бъдат разположени шезлонги за отмора, на които човек може да се попече през деня или да си почине вечерта с коктейл в ръката и на фона на спокойна музика. А за да няма изгорели от слънцето, организаторите ще раздават безплатно слънцезащитни кремове.

„Виенските линии“ правят много за виенчани, но и виенчани ценят транспортните услуги в града. На специални щандове за фен артикули желаещите ще могат да си купят нови модели бански, плажни кърпи и чехли с логото на общинската фирма.

Източник: Ойроком-ПР / Бюро за международни връзки на Община Виена в София