„Зареди карта – стани читател“ в Деня на София

Публикувано:
11:37ч / 17.09.2019г
Брой прочитания:
239
Брой коментари:
0

Центърът за градска мобилност и Столичната библиотека стартират съвместна инициатива под надслов „Зареди карта – стани читател“. Тя е посветена на началото на новата учебна година и Деня на София.

Кампанията ще е в дните от 16 до 18 септември 2019 г.

Всеки, заредил ученическа или студентска /докторантска/ карта през тези дни в бюрата за продажби на ЦГМ, намиращи се на пл. „Възраждане“, „Европейски Съюз“ или НДК, ще има възможност да стане читател  на Столична библиотека и безплатно да получи едногодишна читателска карта и подарък книга.  На разположените на спирките, в рамките на работния ден, ще има богат избор от заглавия.

Такива безплатни читателски карти  ще могат да се получават при зареждане на превозни документи за ученици и студенти и в пунктовете на ЦГМ на Софийски университет и на Технически университет. Всички, получили читателски карти, трябва да посетят библиотеката, за да ги активират.

За целта на инициативата Столична библиотека предоставя в рамките на кампанията в трите пункта за продажби на ЦГМ безвъзмездно над 200 тома. Библиотеката продължава  инициативата „Споделени книги“ – „Вземи, прочети, върни“. Всеки, който има желание да сподели любима книга с друг, в дните от 16 до 18 септември 2019 г. може да я остави в трите посочени пункта и да си избере нова.

Източник: Столичната библиотека