„Ваканция и СПА“ 2018

Публикувано:
08:07ч / 19.02.2018г
Брой прочитания:
202
Брой коментари:
0

Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА“ 2018 се проведе от 14 до 16 февруари в Интер Експо Център. То беше открито на 14 февруари от министърът на туризма Николина Ангелкова. За първи път в това 35-о издание на изложението имаше страна партньор и това беше Република Сърбия, представлявана от Рената Пинджо, зам.-министър на търговитята, туризма и телекомуникациите.

Както и през предишните години, туристическите агенции предлагаха различни промоции. Имаше и много настроение, включително с песни и танци! Например, край щанда на Българо-финландското дружество за приятелство, което за втора година участва на изложението, обикновено се танцуваше сиртаки, защото в съседство беше представена гръцка фирма.

Краят на работното време през последния ден, 16 февруари, беше 17 ч., но откровено ще споделя, че в ранния следобед в залите на Интер Експо Център повечето щандове вече бяха празни и това правеше тягостно впечатление. Дори при тегленето на жребия от томболата в 14,30 ч. никой от късметлиите не присъстваше, за да си получи наградата лично. Имаше групичка от посетители ентусиасти, които очакваха резултатите от жребия, но пък точно на тях късметът не се усмихна.

Един практичен съвет – ако следващата година решите да посетите туристическото изложение, не оставяйте това за последния ден. Истината е, че там, където все още бяха останали представители на туристически агенции, се събираха посетители. Така че – една препоръка и към участниците в изложението: не си тръгвайте часове преди финала! До последния момент могат да се появяват потенциялни клиенти.

Автор: Гергина Дворецка

 Повече снимки от изложението може да видите на страницата на фондация „Европа и светът“ във Фейсбук тук и тук.
Още по темата в сайта ни:

Източник: www.evropaworld.eu