Конкурс за представител в Срещата на младите лидери в Люксембург

Публикувано:
12:15ч / 10.09.2015г
Брой прочитания:
255
Брой коментари:
0
Дирекция „Младежки политики“ на Министерство на младежта и спорта обявява конкурс за младежки представител в Срещата на младите лидери, организирана от Фондация „Азия-Европа (АСЕФ)“ в периода 01-05.11.2015 г., в Люксембург!

Целта на Форума е да даде възможност за по-тясно взаимодействие и обмен на гледни точки между млади лидери от Азия и Европа с водещи експерти от правителствените среди, корпоративния и неправителствения сектор по важни и актуални за двата региона теми в духа на целите на Фондация АСЕФ, а именно да способства за взаимното опознаване и насърчаването на диалога и взаимодействието на културите на Азия и Европа.

Ако ти си на възраст между 18 и 30 години, представител на неправителствена организация, чиято мисия е свързана с популяризиране на ценностите на Азия и обмяната на опит между Европа и Азия с фокус младежкото развитие, традиция и култура, то можеш да ни изпратиш мотивационно писмо (до 200 думи) и Автобиография на английски език. Моля да посочиш, както опита на организацията по темата, така и твоята мотивация, опит и с какво ще допринесе личностно и професионално участието ти във Форума!
Краен срок за кандидатстване: 14.09.2015 г.

Кандидатурите се изпращат на следния имейл адрес: youth.policy@mpes.government.bg.

Форумът ще се проведе в периода 01-05 ноември 2015 година в Люксембург!

Източник: Министерство на младежта и спорта